Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، عیسی نورالهی، مدیر آموزش، پژوهش‌های توسعه‌ای و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، امروز پنجم مرداد ماه در آئین افتتاحیه کارگاه منطقه‌ای «آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت» که به همت جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی در حال برگزاری است، اظهارکرد: در راستای توانمندسازی کارکنان، مباحث مربوط به آموزش یک تکلیف برای دستگاه‌های اجرایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: نیروی انسانی یکی از سرمایه‌های اصلی و اساسی دستگاه اجرایی بوده در این راستا توانمندسازی این قشر برای سازمان از اهمیت بسزایی برخوردار است.
نوراللهی افزود: با توجه به راه اندازی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و لزوم تربیت نیروهای متخصص برای استفاده از این مهم، برپایی دوره آموزشی با مشارکت جهاددانشگاهی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه این سامانه، دریافت خدمات دولت را تسهیل می‌کند، ادامه داد: ایجاد فضای رقابتی در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، سلامت نظام اداری در دستگاه‌ها، امکان دسترسی گسترده و آسان تامین کنندگان به معاملات از مزایای این سامانه است.
نورالهی با تاکید بر لزوم تداوم آموزش‌ها به منظور بهره‌مندی همه عوامل دخیل در حوزه مالی ادارات، یادآورشد: امیدواریم این آموزش‌ها به صورت شبکه‌ای برپا شود تا نیاز به آموزش همه عوامل اجرایی مرتفع شود.
وی خاطرنشان کرد: در کارگروه آموزش و پژوهش استان در نظر داریم تا از ظرفیت جهاددانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها به منظور ارائه آموزش‌های لازم در حوزه‌های مختلف و انتقال تجربیات برای سال جاری بهرمند شویم.
مجتبی مروتی، مسئول سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در خراسان‌شمالی نیز در این جلسه اظهارکرد: سامانه تدارکات یک سیستم جامع به منظور انجام معاملات دستگاه‌های اجرایی در یک بستر الکترونیکی بوده و به دستگاه‌های اجرایی این توانایی را می‌دهد که تمام مراحل معامله از زمان ثبت درخواست تا تبادل وجه را برای دستگاه‌ها و در یک سیستم یکپارچه و استاندارد، منطبق با کلیه قوانین و مصوبات را انجام دهند.
وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی موظف به استفاده از این سامانه در یک بستر امن و استاندارد برای امور معاملاتی خود هستند، گفت: شفافیت کامل، توسعه عدالت در جامعه، کاهش هزینه و زمان، کنترل معاملات و مدیریت گردش مالی از مزایای بکارگیری این سامانه است.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی نیز گفت: ارتقاء كيفيت در خدمات، محصولات، ابداع و نوآوري در گرو آموزش‌های تخصصی است.
محسن رحمانی در این خصوص اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی توسعه ای و تسهیلگر در کشور ایفای نقش دارد و آموزش های تخصصی و تخصصی پیشرفته به عنوان یکی از اهداف و برنامه های اصلی و به‌عنوان مکمل فعالیت‌های پژوهشی و فناوری، فرهنگی و اشتغال در این نهاد محسوب می‌شود.
وی افزود: جهاددانشگاهی با مطالعه و بررسی دقیق نیازهای آموزشی در جامعه و طراحی و اجرای با کیفیت دوره‌های تخصصی بدنبال ارتقاء سطح دانش، بینش، افزایش کارایی و بهره وری و پرورش نیروی متخصص، خلاق، کارآمد در سطح کشور است.
رحمانی ادامه داد: این نهاد با تدوین و اجرای بیش از ۷۰۰ عنوان دوره آموزشی تخصصی پیشرفته و گستردگی بیش از ۱۴۰ مرکز آموزشی در استان‌های کشور با ظرفیت بالغ بر 500 هزار فراگیر در سال، از جمله ظرفیت‌های آموزشی تخصصی و تخصصی پیشرفته فعال و موثر در کشور است.
وی گفت: استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی و انقلابی در ارائه آموزش‌های تخصصی فرصتی مغتنم برای تمامی سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرایی، صنایع، دانشجویان و دانش آموختگان در استان محسوب می شود.
وی افزود: با توجه به ضرورت موضوع و لزوم برنامه ریزی در برگزاری دوره های تخصصی و تخصصی پیشرفته، این مهم یکی از شاخص‌های موثر در ارتقای ارائه خدمات، تولید و اشتغال پایدار در استان است.
کارگاه منطقه‌ای آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به میزبانی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، امروز آغاز به کار کرده است و تا هفتم مردادماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن سامانه سناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کمالی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: تکریم از معلم باید به عنوان یک فرهنگ و روش در جامعه نهادینه شود.

وی از معلم به عنوان یک فرد تاثیرگذار و اثربخش در جامعه یاد کرد و گفت: رعایت معلم و اهمیت کار وی را به جامعه معرفی کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به همه آحاد جامعه است تصریح کرد: آموزش و پرورش نیازمند مشارکت نهادها دولت و مجموعه دستگاه‌ها دارد.

وی با اظهار اینکه طبق فرمایش رئیس جمهور ایران قوی در گرو مدرسه قوی است به ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت هفته معلم در استان مازندران اشاره و اضافه کرد: تکریم معلم مختص مدرسه نیست همه آحاد مردم و جامعه در این زمینه نقش دارند.

کمالی با بیان اینکه آزمون نهایی همانند کنکور است، درباره آزمون‌های استخدامی برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز افزود: طی دو سال گذشته اقدامات خوبی ورت گرفت و ردیف استخدامی‌هایی برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

وی با عنوان اینکه موضوع نیروی انسانی در آموزش و پرورش در حال رفع و جبران است گفت: اکنون با چالش و کمبود نیروی انسانی روبرو نیستیم و امسال کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان را نداریم.

تراز نیروی انسانی با کلاس ها برابر است

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به عنوان اینکه تراز نیروی انسانی با کلاس‌های استان برابر است گفت: امسال با مسئله کمبود معلم روبرو نیستیم.

وی از جذب نهایی دو هزار و ۴۰۰ نفر خبر داد و گفت: ۶۰۰ نفر سهمیه مازندران برای جذب نیروهای خدماتی است ه با برگزاری آزمون نسبت به جذب آنان اقدام می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران کیفیت بخشی به مسئله آموزش را مسئله مهم بیان کرد و گفت: باید تلاش شود تا میانگین نمرات دروس مختلف در استان ارتقا بخشیده شود.

وی با اظهار اینکه فضای مجازی بر کیفیت آموزش تاثیر منفی گذاشته است گفت: در حال حاضر به سمت رشد کیفیت آموزشی با ارتقای میانگین نمرات در حرکت هستیم و مازندران جزو ۱۰ استان برتر کشور در زمینه کیفیت آموزشی است و در رده سبز میانه یا استان مناسب قرار داریم.

کمالی با اظهار اینکه مازندران در زمینه پذیرش در دانشگاه‌ها رتبه دوم را در کشور دارد تصریح کرد: این نشانه تمایل مازندرانی‌ها به ادامه تحصیل است و این مسئله نوعی فرصت تهدید محسوب می‌شود از این رو برای کاهش تهدید به دنبال گسترش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در استان هستیم.

وی با عنوان اینکه ۴۵ درصد از دانش آموزان مازندران رشته‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند، ادامه داد: این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به ۵۶ درصد افزایش یابد دانش آموزان فنی و حرفه‌ای افزایش یابد یزان بیکاری کاهش می‌یابد.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد طی دو سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان رای تجهیز هنرستان‌های استان از سوی دولت تخصیص داده شده است.

کد خبر 6093400

دیگر خبرها

  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود