Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت شفافیت، مبارزه با فساد، رانت و عدالت اجتماعی را از مهمترین ویژگی های سامانه تدارکات الکترونیکی دولت عنوان کرد.

به گزارش ایلنا از رشت، رمضانعلی صادق زاده در همایش فرهنگ سازی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در رشت بیان کرد: فضای مجازی و الکترونیکی، جایی برای فساد نمی گذارد و همه معامله ها و قراردادها شفاف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه قانون الکترونیکی کردن دولت در مجلس ششم به تصویب رسید، خاطرنشان کرد: هیات وزیران به استناد اصل 138 قانون اساسی و به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت ( مرکز توسعه تجارت الکترونیکی) ، امور اقتصادی و دارایی و سازمان امور اداری و استخدامی کشور ، انجام تمامی معاملات دستگاه های اجرایی اعم از خرید ، مناقصه و مزایده را در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت مصوب کرد.

صادق زاده ادامه داد: تمامی سازمان ها و نهادهای متولی اطلاعات پایه یا ارائه دهنده مجوزها از جمله سازمان های امور مالیاتی، ثبت احوال، ثبت و اسناد و املاک، مرکز امور اصناف و بازرگانان و اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران موظفند زیرساخت لازم و قابلیت دسترسی به اطلاعات مورد نیاز ستاد را از طریق تعاملات الکترونیکی در اختیار ستاد قرار دهند.

وی گفت: چهار هزار و 388 دستگاه اجرایی عضو این سامانه هستند و حدود 57 هزار و 505 تامین کننده دستگاه های اجرایی نیز تاکنون ثبت نام کرده اند ضمن اینکه از اردیبهشت ماه سال گذشته تاکنون، حدود 34 هزار میلیارد تومان معامله در این سامانه صورت گرفته است.

صادق زاده در ادامه سخنانش به سامانه های کسب و کار اشاره و اضافه کرد: بین 100 تا 150 هزار سامانه در حوزه کسب و کار فعال است که وظیفه ماست آنها را ساماندهی کنیم و باید شرایط لازم را کسب کنند و شناسنامه دار شوند.

به گفته صادق زاده ، تاکنون 40 هزار سامانه کسب و کار را تحت پوشش قرار داده ایم و این سامانه ها الگوی اعتماد الکترونیکی را بمنظور اعتماد مردم کسب کرده اند.

وی با اشاره به اینکه قانون قاچاق کالا و ارز سامانه دیگری دارد، تصریح کرد: برای جلوگیری از واردات قاچاق نیز سامانه دیگری شکل گرفته ضمن اینکه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در حوزه تجارت الکترونیکی یکی از 9 پروژه موفق دولت الکترونیک و موضوعی فرا قوه ای است.

سیف الله مسرور مدیرکل بازرسی گیلان نیز در این مراسم بیان کرد: شفافیت عملکرد دستگاه‌های اجرایی و مسئولان برای عامه مردم و ارزیابی آن یکی از مهمترین مزایای اجرای سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است.

وی با بیان اینکه این طرح در گیلان با موفقیت انجام شده است، گفت: امروزه هیچ دولت حقیقی بدون دولت الکترونیک و مجازی نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد.

مسرور تصریح کرد: اگر دولت حقیقی از دولت الکترونیک فاصله بگیرد محکوم به فساد خواهد شد.

وی زیرساخت، قطع و وصل‌های بی‌مورد را از دغدغه‌های دولت الکترونیک دانست و خاطرنشان کرد: برخی نگاه سنتی داشته و مشتاق به فعالیت روال گذشته هستند در صورتی که در گذشته تخلفات و شکایات بیشتر بود و اکنون با اجرای طرح‌های دولت الکترونیک کاهش یافته است.

تصویب نامه در خصوص انجام تمامی معاملات دستگاه های اجرایی اعم از خرید، مناقصه و مزایده در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، 16 اردیبهشت ماه سال گذشته از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری اعلام شد که بر اساس آن، باید معاملات دستگاه های اجرایی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی www.setadiran.irبه انجام برسد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت امور اقتصادی و دارایی فرهنگ سازی قانون وزارت صنعت معدن و تجارت وزارتخانه رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۲۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، با توجه به ابلاغ سازمان اداری و استخدامی کشور به کلیه دستگاه‌های اجرایی، دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی از قبیل امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی بر اساس قانون ممنوع است.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوء استفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.ا

فزایش چراغ خاموش حقوق کارمندان دولت | ابلاغیه جدید سازمان اداری و اســتخدامی برای پرداخت های مناسبتی

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحدهای تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

کد خبر 848727 برچسب‌ها خبر مهم کارمندان سازمان امور اداری و استخدامی دولت

دیگر خبرها

  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود